Annoncører:

Campingplads Indberetninger

Gruppen Camping & Campingrejser

Bliv ven med redaktøren

 

Partnerlinks:

Altid gode fotos på alle sider.

 

 

Hvem står bag ?

 
 

 

 

klik på billedet for forstørrelse

Motiv: BTN´s fællestur til Balkan

Back To Nature med internetadressen www.backtonature.dk er en dansk campingorganisation, som samarbejder med 75 danske, 47 svenske, 8 norske, 2 østrigske, 2 tyske og 2 franske campingpladser omkring rabat. Foreningen har koncentreret sig omkring campingpladser med udpræget ro og aktiviteter af rekreativ art f.eks. lystfiskeri.

Ikonet betyder ikke nødvendigvis at der eksisterer et formaliseret samarbejde, men kendetegner at pladsen lever op til BTN´s standard for en god og velordnet plads nær storslået natur.

Det sociale liv i BTN udleves på 3 årlige træf, hvoraf det ene er tilknyttet en generalforsamling. Der arrangeres fællesture efter behov og engagement. Træffenes aktiviteter er koncentreret omkring guidede udflugter i naturen og fælles samvær.

BTN er organiseret som en organisation uden kredsopdeling hhv. repræsentativ opdeling. Ledelsen vælges direkte på generalforsamlingen, hvilket må betegnes som værende det komplette demokrati. Bestyrelsens medlemmer arbejder  frivillig og ulønnet.

 

Gode 

Campingpladser:

 

 

Ved skov og nær strand ved Storebælt

 

 

  

 

 

  sætter man pris på danskere her:

 

Med udsigt over Moldau i Prag

 

Eller hvad med en rejse efter disse steder:

 

 

En festlig campingbog - se link ved at klikke på foto