Annoncører:

Campingplads Indberetninger

Gruppen Camping & Campingrejser

Bliv ven med redaktøren

 

Partnerlinks:

Altid gode fotos på alle sider.

 

 

Hvem står bag ?

 
 

 

 

foto fra klubcamping Hökensås

 

Klub- og Almenåbne pladser i fantastiske SverigeCaravan Club of Sweden har en lang række samarbejdspladser i Europa. Rabat 5-15%. Svenske pladser er medlemsejet og medlemmer overnatter til særlig lav afgift. Denne nedsatte afgift kommer også danske medlemmer til gode, hvis man

a) tegner et medlemsskab i CC i Sverige. Årsafgiften omfatter pt. ca. 450 Sv. kroner og der tilsendes et månedsmagasin af betydeligt omfang, et årligt campingpas (CKE) og en gang om året et fordelshæfte, heri indgår fortegnelsen af samtlige rabatgivende campingpladser i Europa. CC´s medlemmer tilbydes også adgang til NCT og CCI´s internationale træf.

b) Som medlemmer af danske BTN og DCU overnattes i Sverige til den nedsatte afgift. Der er p.t. 42 medlemsejede campingpladser i Sverige, fælles for dem alle er, at de ligger i naturskønne omgivelser, de fleste ved en kyst til hav eller sø.

CC´s campingpladser inddeles i 2 kategorier A) rene klubpladser, som er ret små og udelukkende drives at den regionale bestyrelse. De er billigst. BTN og DCU medlemmer har adgange til disse B) Almene campingpladser, som er åben for alle, uanset medlemskab af CC. Disse pladser er større, har et større udvalg af udstyr og er derfor dyrere end klubpladserne.

I den seneste tid er der ved de almene pladser også oprettet stellpladser i forbindelse med campingpladserne. Se side om stellpladser her.

 

Gode 

Campingpladser:

 

 

Ved skov og nær strand ved Storebælt

 

 

  

 

 

  sætter man pris på danskere her:

 

Med udsigt over Moldau i Prag

 

Eller hvad med en rejse efter disse steder:

 

 

En festlig campingbog - se link ved at klikke på foto