Denne nordiske portal samler på indberetninger, rejseberetninger, fotos, gode turistartikler og flinke venner fra hele Europa.

 

 

 

 

 Annoncører:

klik på logo for flere campingmuligheder

 

Vilkår og priser for annoncering her.

Campisternes Rejseportal på Facebook

Bliv ven med redaktøren

 

Partnerlinks:

 

 

 

Altid gode fotos på alle sider.

 

 

 

 

 

 

Hvem står bag ?

 

 

 

Info og rejseinspiration over 45 lande

Startside Regioner (indgangsside til alle campingpladser)

 

 


Regionsbeskrivelse og campingpladser

Galease som pandekagerestaurant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BREMEN

(Her optages dine indberetninger - oplysninger med forbehold og uden ansvar)

 

 

 

Indberettede Stell- og campingpladser til denne region

 

røde datoer er sidste nye indberetning

Reisemobilstellplatz Bremen Schaufenster Fischereihafen

9.11.19

Hanse Camping
    Tabeller er altid under opgradering

 

 

 

BREMEN er en såkaldt bystat og består af 2 adskilte dele, hvoraf jeg indtil videre kun viser den ene del på kortet. Den anden del hedder BREMERHAVEN og ligger lidt nordligere ved Weserflodens munding. Bremerhaven er betydelig yngre end selve Bremen, men den by skabtes i  Middelalderen fordi den den del af Weserfloden, som ligger i selve hovedbyen var ved at sande til. Under hele Middelalderen skiftede byen ustandselig sine herskere, men det skete nu ganske ufrivillig. Først var det ærkebispen, så var der hertuger, grever, bisper og endelig nazister. Sidstnævnte indlemmede den frie hansestad i det stortyske rige under Adolf Hitler. Det blev en katastrofal historie, for nazisternes havde lagt en betydelig del af deres krigsindustri i tvillingebyerne. Det kunne derfor ikke undgås, at begge bydele led gevaldig under de allieredes gengældelsesangreb fra luften. Næsten 60% af byernes bygninger blev totalt knust.

I dag er tvillingebyerne igen en handels- og industrimæssig magtfaktor og er den næststørste havneby i Tyskland, både målt i tonnage og handelsmæssig omsætning. Hamborg, der kun ligger 120 km væk, har førerpositionen.

Campingmulighederne er små i selve Bremen, men byens vise fædre var var tidligt ud med at finde et fortræffeligt sted til campingbilerne, der har fået en meget holdeplads.

Bremen har mange gode seværdigheder, først og fremmest omkring Rådhuspladsen og dernæst i det hyggelige Schnoorviertel, som især tiltrækker i hundredtusindvis af turister hvert år. Her er gaderne så smalle at bageren må løbe et godt stykke med sine lagkager for at fylde hylderne op. 

Hans Duggen

 

 

 

 

 

Siden oprettet eller opdateret den 09. november 2019 . Data er indført som gældende denne dag. Redaktionen påtager sig intet ansvar for fejl eller ikke indberettede data, men retter/tilføjer gerne efter meddelelse herom. Kritiske udtalelser er ikke nødvendigvis redaktionens.

 

Tilbage til europæisk regionsoversigt

 

 

Gode Campingpladser:

 

 

I sætter man pris på danskere her:

 

Med udsigt over Moldau i Prag

 

TIPS:

 

En festlig campingbog - se link ved at klikke på foto bestilles her.