Annoncører:

klik på logo for flere campingmuligheder

 

Vilkår og priser for annoncering her.

Campisternes Rejseportal på Facebook

Bliv ven med redaktøren

Gruppen Camping & Campingrejser

 

 

Partnerlinks:

 

 

 

Altid gode fotos på alle sider.

 

 

 

Hvem står bag ?

 

 

 

Info og rejseinspiration over 45 lande

Startside Regioner (indgangsside til alle campingpladser)

 

 


 

Campingpladser i Spanien i regionen

Castilla-la-Mancha

 

(Her optages dine indberetninger - oplysninger med forbehold og uden ansvar)

 

Indberetninger fra denne reion:

Kiko Rural Camping

ligger på grænsen mellem Castilla-la-Mancha og Valencia og optræder derfor på begge regioner.

Camping El Greco

ligger i regionens hovedstad Toledo

Camping Los Batanes

ligger ved en overraskende flod

Camping Caravaning Cuenca

Nærmeste til Arkælogisk Park Segóbriga

   
     

 

 

Castilla-La-Mancha er en centralt beliggende region i Spanien. Landskabet er meget varieret og gennemgående tørt. Det er Spaniens tredjestørste region, hvor hvede- og først og fremmest vinproduktion er fremherskende, medens der er meget lidt industriel produktion. Heller ikke turisme spiller nogen stor rolle. Det er egentlig synd, for der er meget store muligheder i de vidtstrakte egne med dybe kløfter, opstemmede søer og maleriske småbyer. Landskabet er gjort verdensberømt gennem Cervantes roman om den spidsfindinge Don Quijote, der i et anfald af sindsyge holdt vindmøllerne for at være kæmper, der ville kæmpe med ham med deres lange arme. Nogle billeder af netop disse vindmøller kan ses lige udenfor Toledo.

Selv om der nu trafikerer højhastighedstog mellem Madrid og Valencia gennem landskabet, er det stadig vildt og meget tyndt befolket. Regionens hovedstad ligger i den vestlige del af regionen og hedder Toledo.

Antallet af campingpladser er i mangel af store seværdigheder og kyst begrænset. Toledo er den eneste store undtagelse, men den spanske stat arbejder med ideer om at skabe interesse for de særegne landskaber. Jeg har besøgt området nogle gange og har fulgt disse bestræbelser, især gennem campingpladsen Kikopark Rural, som bliver den første plads, jeg vil præsentere i denne region, men da den strækker sig langt vil der snart komme flere i udvalget.

Den Arkæologiske park Segóbriga er en væsentlig seværdighed i regionen. Læs herom her. Den nærmeste campingplads ligger ved Cuenca, desværre 85 km borte. Campingbiler kan nok bruge p-pladsen ved informationscentret. Området er så stort, at det er tvivlsom at man kan nå det hele på en enkelt dag.

 

Se regionens beliggenhed i det spanske landskab:

 

 


Hans Duggen

 

Siden oprettet eller opdateret den 01. januar 2018 . Data er indført som gældende denne dag. Redaktionen påtager sig intet ansvar for fejl eller ikke indberettede data, men retter/tilføjer gerne efter meddelelse herom. Kritiske udtalelser er ikke nødvendigvis redaktionens.

Tilbage til europæisk regionsoversigt

 

Gode Campingpladser:

 

Ved skov og nær strand ved Storebælt

 

 

I sætter man pris på danskere her:

 

Med udsigt over Moldau i Prag

 

 

 

Eller hvad med en rejse efter disse steder:

 

 

En festlig campingbog - se link ved at klikke på foto bestilles her.