Annoncører:

klik på logo for flere campingmuligheder

 

Vilkår og priser for annoncering her.

Campisternes Rejseportal på Facebook

Bliv ven med redaktøren

Gruppen Camping & Campingrejser

 

 

Partnerlinks:

 

 

 

Altid gode fotos på alle sider.

 

 

 

Hvem står bag ?

 

 

 

Info og rejseinspiration over 45 lande

Startside Regioner (indgangsside til alle campingpladser)

 

 


Campingpladser & regionsbeskrivelse

 København

Campsites in Copenhagen

(Her optages dine indberetninger - oplysninger med forbehold og uden ansvar)

 

DCU Copenhagen Camping

Rødovre *)

*) førhen Absalon Camping

Copenhagen Camping

Dragør

Tangloppen Camping

Ishøj

Charlottenlund Fort

Charlotenlund

 

Københavns historie kan føres tilbage til omkring år 800, hvor der lå et mindre fiskerleje, der hvor byens centrum nu er. Fra 1300-tallet blev byen Danmarks rigeste og mest betydningsfulde – en status som den har fastholdt lige siden. I dag bor ca. 22 % af Danmarks befolkning i Københavns byområde. Efter en økonomisk nedgangstid i slutningen af det 20. århundrede har byen det sidste årti oplevet økonomisk og kulturel fremgang og står nu stærkere både nationalt og internationalt. København er således i dag blandt Nordeuropas økonomiske centre og hjemsted for en række store internationale virksomheder som A.P. Møller-Mærsk, Carlsberg, Novo Nordisk, Danske Bank og ISS. Byen er indenfor de seneste årtier omstillet fra at være en stagnerende industriby til at konkurrere internationalt som landets førende vækstmotor.

 

København har 4 campingpladser (Bellahøj er nu nedlagt) og de er alle nemme at nå, længst væk fra de store færdselsårer, undtaget er Copenhagen Camping ved lufthavnen på Amager. Den kollektive trafik med S-bane, regionaltog, Metro og busser er nem og omfangsrig, især Metro´en tiltrækker sig flere og flere kunder og rejsende. Metro er under stærk udvidelse og skal være færdig i 2018. Det tilrådes campister at bruge kollektiv trafik fra/til campingpladserne, da det er vanskeligt og dyrt at finde en parkeringsplads.

 

 

Kilde: Wikipedia / Hans Duggen

 

ps: Der findes også andre muligheder til camping i Københavns nærhed: se region Nordsjælland (Nærum, Helsingør, Ålsgårde m.v.) og Sjælland (Roskilde, Køge, Frederikssund)

Tilbage til europæisk regionsoversigt

Siden oprettet eller opdateret den 09. august 2016 . Data er indført som gældende denne dag. Redaktionen påtager sig intet ansvar for fejl eller ikke indberettede data, men retter/tilføjer gerne efter meddelelse herom.

 

Gode Campingpladser:

 

Ved skov og nær strand ved Storebælt

 

 

I sætter man pris på danskere her:

 

Med udsigt over Moldau i Prag

 

 

 

Eller hvad med en rejse efter disse steder:

 

 

En festlig campingbog - se link ved at klikke på foto bestilles her.