Annoncører:

klik på logo for flere campingmuligheder

 

Vilkår og priser for annoncering her.

Campisternes Rejseportal på Facebook

Bliv ven med redaktøren

Gruppen Camping & Campingrejser

 

 

Partnerlinks:

 

 

 

Altid gode fotos på alle sider.

 

 

 

Hvem står bag ?

 

 

 

Info og rejseinspiration over 45 lande

Startside Regioner (indgangsside til alle campingpladser)

Tekniske campingtips

 

 

Campingpladser

Madrid - Spanien

Madridregionen - Comunidad de Madrid

 

(Her optages dine indberetninger - oplysninger med forbehold og uden ansvar)

 

 

Madrid er både hovedstad og en region i Kongeriget Spanien. Den ligger i 700 m´s højde lige syd for bjergkæden Sistema Central, som strækker sig i en svag bue fra Portugal nord om Madrid. I vore øjne ikke særlig kendt, men når dog en højde af godt 2500 m i dens centrale dele, ikke så forfærdelig langt væk fra Madrid. Det betyder at vinteren i Madrid kan blive isnende kold. Er man kuldskær, så er Madrid ikke optimal at besøge i vintermånederne. Til gengæld gør fastlandsklimaet Madrid til en hed affære om sommeren. Så prøv at ramme perioderne midt imellem.

Trafikalt kan Madrid også være et mareridt og det kræver en god navigator for at finde rundt i det garnnøgle af motorveje. Under vort første besøg kunne den daværende maskine overhovedet ikke finde ud af det og vi tossede rundt i 4 timer for at finde campingpladsen i Getafe, som ligger i den sydlige ende af byen. Madrid er dobbelt så stor som København og er også Spaniens rigeste region og som de andre en autonom (selvstyrende) region. Der er mange seværdigheder midt inde i byen og udenfor byen findes i rimelig nærhed tre UNESCO verdensarvsliste af slagsen: Philip II´s kæmpekloster El Escorial, 50 km nordvest for byen, den gamle universitetsby  Alcalá de Henares, 35 km nordøst for byen og palast og haver af Aranjuez, 50 km syd for byen. De interne seværdigheder vil jeg nævne i rubrikken for campingpladserne.

Hans Duggen

 

Alpha Camping Camping El Escorial    
      tabellen er under opgradering

Fra og med juli 2013 omarbejdes  campingpladsernes pladsering på portalen, så de passer til dette kort og samtidig således, at hver campingplads får sin egen side med omtale(r) og fotografier. Hav tålmodighed, det tager sin tid at opdatere siderne. Jeg starter med de sider, vi har besøgt i 2013. Omstillingen foretages tilsvarende i alle andre lande.

Gamle indberetninger kan INDTIL VIDERE læses på denne side

 
Vis stort kort

Tilbage til landesoversigt

 

Gruppen Camping & Campingrejser

Bliv ven med redaktøren

Campisternes Rejseportal

 

 

Gode Campingpladser:

 

Ved skov og nær strand ved Storebælt

 

 

I sætter man pris på danskere her:

 

Med udsigt over Moldau i Prag

 

 

 

Eller hvad med en rejse efter disse steder:

 

 

En festlig campingbog - se link ved at klikke på foto bestilles her.